marți, 6 iulie 2010

Demonstratie culinara fara foc la Constanta, 1 August 2010

Citat de pe site-ul Ligiei, care vine si la noi in Constanta:
Va invit cu drag sa participati la demonstratia culinara care va avea loc la Constanta, in data de 1 august. Demonstratia nu este dedicata doar celor care vor sa manance fara carne sau in totatlitate crud, ci intregului public care doreste sa-si imbunatateasca stilul de viata prin adaugarea langa mancarea obisnuita si a ingredientelor mai sanatoase, fara procesare termica.
Locatia aleasa va fi Restaurantul Vegetarian Rebeca, situat in Strada Primaverii nr. 43, zona Stadionului din Constanta. Evenimentul va incepe la orele 17:00, si va dura aproximativ 2h. Locurile sunt limitate, pana la 50 persoane. Daca vor fi mai multe inscrieri, vom fi nevoiti sa mai avem inca 1, 2 demonstratii in urmatoarele seri, adica pe 2 si 3 august, la aceeasi ora, 17:00 sau poate ora 18:00 in functie de propuneri. Taxa de intrare va fi 35 RON de persoana. Evenimentul va cuprinde o introducere despre avantajele unei diete mai crude in viata zilnica, urmata de demonstrarea a 6, 7 retete din lista de mai jos:
- suc verde de grau
- paine din seminte
- lapte de migdale
- salata delicioasa de sprout
- sosuri delicioase pentru salate si sprouts
- supa de rosii
- chiftele
- inghetata
- ciocolata
- frisca de nuci
- tort cu glazura de ciocolata
Publicul se va bucura de mostre din fiecare reteta incercata cat si de o mini expozitie cu vanzare de delicatese vegane fara foc, carte de bucate cu retete fara foc (daca ajuta Dumnezeu sa o tiparim curand), si nu numai. Inregistrarea si confirmarea este ideala si se va face aici, si asta pentru a stii cu siguranta numarul de portii necesare. Va fi nevoie decat de adresa de email, numele intreg al participantilor si cate persoane vor fi prezente. Cu cateva zile inainte de prezentare, cei inregistrati vor primi un email si numai cei care vor reconfirma, vor fi trecuti pe lista oficiala.
Va astept cu toata bucuria!
sursa

2 comentarii: