marți, 6 iulie 2010

Curtea Brâncovenească

Curtea Brâncovenească se doreste a fi un cadou pentru bucuria inimii, limpezirea minţii şi sănătatea trupului! Este rodul dragostei noastre pentru întreg Neamul Românesc viu şi adormit! Dorim să fim de folos semenilor şi bineplăcuţi în faţa lui Dumnezeu. Hotelul Curtea Brâncovenească este nou inaugurată în luna August 2009 şi se află pe Bulevardul Mamaia la 5 minute de Staţiune. Curtea este o clădire nouă realizată în stil arhitectonic brâncovenesc, dotată cu aer condiţionat, televizor cu cablu, baie cu cabină de duş, mobilier nou, lift şi room service. Deasemenea, dispune de un restaurant cu mâncare naturală bio, librărie cu bibliotecă şi ceainărie, salon lobby bar şi o alimentară bio. Hotelul este situat la 1000 metri de zona istorică a Tomisului – Piaţa Ovidiu.
Restaurantul «Curtea Brâncovenească» este un restaurant BIO unde vă servim numai produse naturale, produse ale agriculturii ecologice. Agricultura ecologică nu utilizează fertilizanţi şi pesticide de sinteză, stimulatori şi regulatori de creştere, hormoni, antibiotice şi sisteme intensive de creştere a animalelor şi plantelor. Produsele ecologice – BIO sunt mult mai curate, mai potrivite pentru metabolismul uman şi totodată respectă şi protejează mediul şi natura.
Librăria cu bibliotecă şi ceainărie este un spatiu mirific situat la mansarda clădirii cu vedere la cer şi la mare. Accesul se poate face cu liftul sau pe scări. Este un spaţiu generos în care pot avea întâlniri de taină sau publice, având o capacitate de peste 120 de locuri. Oferim tuturor dragostea noastră, iar membrilor ceaiul şi posibilitatea de a-şi pune in practică ideile creştinesti! Ce mai găsiţi la noi? Carte religioasă, istoria secolului XX, cadouri, expoziţie de pictură, muzică şi cam atât!
sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu