Reteta am luat-o de pe acest site: http://smittenkitchen.com.
Ce va sfatuiesc daca doriti sa faceti si voi astfel de biscuiti:
1) Puteti pune mai putin zahar in aluat (cam o cana, in reteta spune o cana-o cana si jumatate).
2)Daca nu va place atat de mult cacao puteti pune linistiti mai putin.
3)Crema o puteti face dupa gust (noi asa am facut-o deoarece noua ni se parea ca se pune prea mult zahar ).
4) Daca cuptorul este preincalzit lasati biscuitii cam vreo 6 minute, nu 9, iar pe partea cealalta cam 2-3, ca sa nu se arda.
5) Dupa ce le terminati, lasati-le in frigider sa se intareasca crema.
As fi vrut sa gasesc o reteta de crema de vanilie in care sa folosesc mai putin unt, daca aveti propuneri va rog lasati un comment :D.
Biscuitii se savureaza cel mai bine cu o cana de lapte.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu