sâmbătă, 26 ianuarie 2013

Din Make-Up Magazine Romania

CUM ALEGEM CULOAREA POTRIVITA DE CORECTOR PENTRU A ACOPERI DIVERSE PROBLEME ALE TENULUI ?

* Culoarea alba: Acest corector este utilizat pentru a lumina zonele intunecate ale pielii, cu toate acestea, se foloseste pentru a masca problemele pielii foarte deschise la culoare, pentru care oricare nuante de bej ar fi prea inchise. Poate fi, utilizat deasemenea ca si un iluminator in corectia formei fetei (crearea ovalului) pentru a sublinia si a scoate in evidenta o anumita zona.
* Culoarea violet-roza (lavanda): Aceasta culoare neutralizeaza galbenul si verdele si de aceea se recomanda in principal pentru toate tipurile de ten cu o nuanta de galben nesanatos. Deasemenea acest corector acopera perfect vanataile in curs de tratare sau se mai foloseste pentru a acoperi urmele operatiilor plastice (mici pete de nuanta galben si verde). Expresia: “esti palid” se refera la nuanta nesanatoasa de galben a tenului. Cu o corectie corecta si o pudra speciala putem reda tenului aspectul de proaspat-sanatos.
* Culoarea violet (mov cu albastru): pentru petele pigmentate mari, create, de exemplu de un autobranzand aplicat prost. Ele se curata foarte greu, dar nici pe fata nu-si doreste sa le vada nimeni – se pot corecta / acoperi cu aceasta nuanta de corector mov-violet.
* Corector verde: aici lucrurile sunt mai clare, s-a scris foarte mult despre utilizarea lui si probabil sunt foarte putini cei care nu stiu ca verdele acopera roseata. Acest corector se foloseste pentru acoperirea cicatricilor/urmelor de acnee. Deasemenea cu aceasta nuanta pot fi corectate cicatricile proaspete dupa un bronz agresiv, capilare sparte. Corectorul verde se foloseste dupa un peeling chimic sau cu laser, cand tenul capata o nuanta roz-inrosita.
* Corector de nuata portocaliu/orange (mai mult rosu, decat galben): pentru pielea palida si obosita. Regleaza nuanta galben-maslinie a tenului. Se utilizeaza pentru a lumina si a reda tonului natural al fetei – prospetime si viata.
* Corector portocaliu (cu mai mult galben decat rosu): inlatura cearcanele, venele si petele inchise a tenului
* Corector de culoare galbena: inlatura petele de nuante mov-violet (vanat) de sub ochi. Aduce un plus de caldura in aspectul tenului.
* Nuanta bej a corectorului: improspateaza si invie nuanta generala a tenului, acopera problemele ramase a pielii corectand si uniformizand deasupra ceea ce am corectat inainte, atfel spus – uniformizam toata etapa corectiei. De exemplu: dupa ce am corectat cearcanele puternice cu nuanta potrivita, iar peste venim cu bej.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=469092079820604&set=a.449663641763448.107230.159652297431252&type=1 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu