sâmbătă, 12 mai 2012

Blush-ul

Pe piata exista o varietate mare de blush-uri, variind in functie de culori, nuante, textura, etc. Astfel ca, asemenea fondului de ten, blush-ul se poate clasifica in mai multe categorii:

1. Blush-ul Pudra:


De regula, se potriveste tuturor tipurilor de ten, dar in special tenurilor grase. Este considerat cel mai dens blush, dar si cel mai usor de aplicat. Blush-ul pudra se aplica cu o pensula mare dupa aplicarea pudrei in general in zona pometilor si a tamplelor, dar puteti opta si pentru nuante de bej sau maro-cacao pentru a subtia nasul sau pentru a contura mai bine fata in zona obrajilor, sub pometi.

2. Blush-ul Crema:


Blush-ul crema ofera o nuanta mai intensa decat cel pudra, astfel ca ar trebui sa il folositi cumpatat si sa il intindeti foarte bine in piele. Deoarece acest blush este cremos, se potriveste foarte bine tenurilor uscate. Incepeti prin a-l aplica pe pometi si intindeti-l ascendent. Pentru o aplicare cat mai buna folositi un burete pentru fond de ten sau chiar cu degetele. Acesta se aplica peste fondul de ten, dar inainte de pudra. Merge foarte bine pentru un machiaj de seara.

3. Blush-ul Gel:


Acest tip de blush este recomandat tenurilor grase si normale pentru ca majoritatea nu contin uleiuri, iar unele sunt si rezistente la apa. Se aplica penste fondul de ten sau chiar si pe piele curata. Se usuca foarte repede si ofera un aspect natural.

4. Tint Blush:


Se aplica in general pe pielea curata si rezista o perioada indelungata. La fel ca si Blush-ul gel, acestea se usuca rapid.

5. Creionul pentru obraji:



Aceste blush-ul sunt considerate cele mai bune pentru incepatoare si nu sunt recomandate penrsoanelor cu tenul gras deoarece sunt creioane cremoase ce contin ingrediente hidratante.

6. Iluminatoare (Shimmers):


Sunt perfecte pentru a va accentua trasaturile, in special pentru machiajul de seara. Se poate aplica usor cu o pensula mare pe frunte, deasupra buzelor, in coltul interior al ochilor, sub arcada sprancenelor si deasupra pometilor.

7. Pudra sau Perlele Bronzante:



Pudra bronzanta se gaseste in trei nuante: light, medium si dark, si este foarte buna pentru a da aspectul de piele bronzata. Se recomanda tenurilor mai inchise oferindu-le un aspect mai natural.





Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu