marți, 26 octombrie 2010

Produse pe baza de aloe vera


In ALOE VERA se gsesc 6 substante cu efect dezinfectant:lupeol,acid salicilic,carbamid de nitrogen,acid de coaja de tenol si suit.Toate aceste componente avand efect dezinfectant cunoscut, distrugand bacteriile,ciupercile si virusii.Combinatia lor asigura un efect antibacterian,antiviral si antifungic care explica astfel efectul asupra infectiilor interne si externe. Lupeolul,acidul salicilic si magneziul au efect de analgezic,ceea ce explica eficienta ridicata in calmarea durerilor.

ALOE VERA contine cel putin 3 acizi grasi cu efect antiinflamator:colesterina,campesterina si siltosterina-sterine de origine vegetala,aceste componente explicand rezultate deosebite in arsuri,plagi taiate,escoriatii,reactii alergice,reumatism,artrite acute si cronice,ulcer gastro-deuodenal si alte inflamatii ale sistemului digestiv,precum si a celorlalte organe interne/stomac,intestinul subtire si gros,ficat,rinichi si pancreas scazand nivelul de colesterol ridicat.

Cercetatorii japonezi au identificat recent trei agenti antitumoralu:emodina,manosa si lecitina,ajungand la concluzia ca Aloe Vera controleaza carcinogeneza pulmonara avand efect in tratarea leucemiei si a tumorilor maligne.Aloe Vera contine cel putin 23 polipeptide,ceea ce explica controlul unui spectru larg asupra disfunctionalitatii sistemului imunitar,incluzand virusul HTV,acestea impreuna cu agentii antitumorali emodina si lecitina explica capacitatea ALOEI de a controla CANCERUL.


Aloe Vera este un detoxifian care normalizeaza metabolismul si detoxifica organismul.Aceasta planta are capacitatea de a penetra tesuturile umane pana la al7lea nivel .Cele mai multe substante,inclusiv apa patrund in piele numai 2 straturi.Aloe impiedica infectia datorita celor 6 componente descrise anterior avand efect antibacterial,antiviral si antifungic.


Inainte de a trece la prezentarea produselor dorim sa atragem atentia asupra profilaxiei si necesitatea pastrarii starii de sanatate.Si dupa cum spunea un vechi dicton oriental “Sa nu incepem sa sapam numai atunci cand ne este sete”.Deci sa nu fim preocupati de sanatate numai dupa ce am pierdut-o,ci sa-i acordam cea mai mare importanta,fiind cel mai de pret lucru cu care ne-a inzestrat natura.

Din pacate la noi se lasa sanatatea pe plan secundar,atata timp cat suntem sanatosi,sau altfel spus pana la 30 de ani ne batem joc de sanatate,iar dupa 30 de ani isi bate ea joc de noi.
Pentru cei care ar dori sa incerce produse pe baza de aloe vera din gama Forever Living, va rog sami trimiteti un mail sau lasati un comentariu.

Despre firma aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu