joi, 8 iulie 2010

Explozie de ciocolata

Azi, de ziua unui amic, ne-am gandit (eu si prietena mea Andreea) sa-i facem ceva dulce: Inghetata in cupe de ciocolata. Ideea inspirata de aici.
Am fost noi doua prin piata sa luam cele de care avem nevoie, dupa care ne-am intors la mine acasa sa incepem... Am umflat baloanele, am razuit ciocolata pentru a se topi mai usor, am topit-o, am lasat-o putin sa se mai raceasca. Aparent la prima cupa nu asteptasem destul de mult, adica am bagat balonul in ciocolata si l-am asezat pe tava, iar dupa cateva secunde a facut poc. Noroc ca ciocolata se imprastia-se doar pe tava. Urmatoarea tentativa a fost cu succes...dar al treilea balon a facut poc chiar in oala in care era ciocolata topita. S-a imprastiat peste tot: pe jos, pe tava, pe noi, pe pereti, peste tot. Asa arata cupele de ciocolata:
Concluzie: Baloane mai groase si umflate mai putin si ciocolata putin mai rece.

2 comentarii:

  1. Buna ziua! A fost o adevarata distractie:)))
    Acolo este scris sa se foloseasca baloane mici de alea care se folosesc la bombele de apa.

    RăspundețiȘtergere
  2. A mers si cu baloane normale, doar ca nu trebuie sa fie umflate atat de mult. Poza cu ciocolata imprastiata e dar o parte din ce s-a intamplat:))))

    RăspundețiȘtergere